Veiling

De poppenhuizen zullen tijdens de tweede editie van het event The Art of Living worden tentoongesteld en geveild. Nadat het event voor de tweede maal door corona werd uitgesteld, zal het nu op 17-18-19 mei 2024 plaatsvinden in het Autotron in Rosmalen. De veiling vindt plaats op 18 mei o.l.v. Jochem van Gelder en veilingmeester Patrick Becks.  Voor het event is het al mogelijk op de poppenhuizen te bieden. Deze online veiling stopt op vrijdagavond 17 mei om 22.00uur. Daarna kan alleen nog geboden worden op de laatste veilingdag. De hoogste bieders zullen worden uitgenodigd om daar bij aanwezig te zijn. Dat moet een prachtig afsluitend feest op locatie gaan worden.

Ga naar de verschillende poppenhuizen op de site om alvast een bod te doen, meld je aan voor de veiling of doneer iets voor dit goede doel.

Naast de poppenhuizen zal er enorm veel te zien zijn op het gebied van wonen en lifestyle. De eerste editie trok vele woon- en lifestyle-liefhebbers naar de Noord-Brabantse plaats. Ook dit jaar zullen de nieuwste trends op het gebied van Bouwen & Architectuur, Interieur , Tuinen, Kunst en Lifestyle gepresenteerd worden door diverse exposanten. Enthousiaste sprekers brengen deze thema’s tot leven in masterclasses vol vernieuwende inzichten.

Mocht er interesse zijn in de veiling, meld het dan via contactformulier, e-mail naar info@petermasselink.nl of bel 06-50810791.